lördag 5 december 2015

Veckobrev v. 49 och inför v. 50

Vilken vecka vi har haft!
Vi har börjat öppna vår adventskalender och i och med det fått skratta tillsammans eftersom den innehåller en charad som eleven visar och andra gissar. Eleverna har själva fått skriva charaderna.

Vi har också boostat oss med bra saker vi gjort under veckan. Att vi är och ska tänka på att fortsätta vara goda förebilder. Att boosta ger en känsla av stolthet och en känsla av att vilja fortsätta göra rätt och att kunna/vilja vara sig själv. Vi fortsätter fokusera på det positiva och det som är bra under veckorna framöver. Vi julboostar helt enkelt :O)

Vad händer då i vecka 50?
Jo, på tisdag den 8/12 får vi reda på hur uttagningen i "Vi i femman" gick...spännande...och sedan på onsdag den 9/12 så kör vi ett genrep inför Lucia på fredag. Alla tar sig till Hallen som vanligt på onsdag, men de behöver inte ta med sig idrottkläder och dylikt eftersom de inte kommer att ha samma idrott som vanligt och därmed inte heller duscha. De som inte ska vara med på Luciatåget på fredag kommer att vara på skolan på onsdagen genrep och arbeta. Luciauppvisningen på fredag den 11/12 har jag skickat ut info om på bloggen tidigare, men jag lägger den här igen :O)


Ja, det var en del annorlunda inslag som är viktiga att hålla reda på under nästa vecka, men oh så underhållande.

Framåtblick
8/12 - Vi får reda på resultatet från Vi i femman-tävlingen.
9/12 - 8:30 har vi genrep inför Lucia i Hallen.
11/12 - Luciatåg (se infobladet)
21/12 - Klasserna 3-5 pysslar på förmiddagen.
22/12 - Sista skoldagen innan lovet och hela 5:an myser tillsammans hela dagen.

Läxor till v. 50
Torsdag - svenska ordspråk
Fredag - mattelabyrinten


Ha en bra andra advent
/Ella


Inga kommentarer: