lördag 10 januari 2015

Veckobrev v. 3

Hej på er i snöyran!

Idag sitter jag i köket och kan knappt se ut ur köksfönstret för all snö som yr utanför. Det är väl härligt med snö...det är ju ändå vinter :O).
Vi har börjat så smått efter lovet och det var härligt att få träffa alla igen. Jag hoppas att alla har haft det bra under lovet och att vilan från skolarbetet har gjort gott. Men nu är det ju dags igen att gnugga geniknölarna i alla fall fram till sportlovet v. 10, då vi får vila lite igen.

Veckan som gått gick ju så fort så vi hann knappt börja förrän vi skulle ta helg men nästa vecka bjuder på 5 härliga dagar i skolans värld. Om jag ska nämna något från v. 2 så hann Gnejs-gruppen att bli klara med sina vikingaskepp på fredagen, vilka vi dokumenterade och kommer lägga ut på bloggen under vecka 3. (lite svåra att frakta hem hela) (Granit blir klara på måndag). De blev jättefina!!!
Under vecka 3 händer inget ovanligt utanför schemats ramar utan vi startar arbetet med lite nya planeringar och arbetsområden och tar det som det kommer. Härligt!

LäxorEftersom vi precis startat upp så finns det inte något att ge läxor på i matte, svenska och engelska som tidigare, men i bild så vill Marit gärna att varje elev tar med sig en sko hemifrån som de ska använda på lektionen. Det ska vara en sko som kan vara kvar under tre veckor och som inte är en sko som används ute på rasten i skolan. Det behöver nämligen vara torr och ganska lätthanterlig, vilket inte stora vinterkängor är.

Framåtblick V. 10 - sportlov.
Det kommer fyllas på med aktiviteter, som kommer ligga innan sportlovet, men som inte är riktigt 100% spikat ännu.


/Ella

Inga kommentarer: