måndag 8 december 2014

v.50

Hejsan svejsan!

Eftersom bloggverktyget har strulat under helgen så kommer veckobrevet här och nu.

Under veckan som gått har en grupp fyror gjort klart ett vikingahäfte som kort sammanfattar det vi pratat om under vikingaperioden. Alla blir klara v. 50. Sedan fortsätter arbetet med att sätta ihop ett drakskepp vi påbörjat. Det är lite pyssligt och knåpigt men det går ;O)

Vi har också haft kompissamtal där vi pratade om hur våra ord och handlingar påverkar inte bara andra utan även oss själva. Mycket intressanta diskussioner.

Under v. 50 kommer det en hel del annorlunda inslag i schemat än vad som står.
På tisdag kommer vi att ha luciaövning i Sälenhallen och de valt att inte vara med kommer vara kvar på skolan med Lina och arbeta med skolarbete. Vi går gemensamt från skolan ca 8:15.
På onsdag morgon, 8:00-9:00, har 3-5 en träff med Niklas Ottosson som kommer prata om netikett. Samma föreläsning som föräldrarna får gå på på samma kväll 18:30-20:00. Det ska bli både spännande och intressant.
På fredag är det Luciafirande i Sälenhallen. Här kan ni med fördel titta en extra gång på den bifogade fil jag skickat i mailen tidigare angående luciafirandet. :O) Annars hör ni bara av er om det är något ni undrar över.

Läxor
Tisdag - engelska och matematik
Torsdag - svenska

Framåtblick
Denna vecka - se ovan
17/12 - 3-5 pysslar på förmiddagen
19/12 - Julavslutning. Eleverna slutar skolan kl. 12:00.
7/1 2015 - Studiedag


Inga kommentarer: