fredag 21 november 2014

Veckobrev v. 48

Hej igen!!!

Tiden går så väldigt fort...ja, ja den går alltid lika...men ändå går det fortare ibland...
Det är när man har det roligt har jag hört någon säga. Det betyder att jag har det roligt varje vecka tillsammans med eleverna för veckorna verkligen flyger fram i raketfart.

I veckan fick vi äntligen besök av Linnea som ska börja i vår klass. Vi har längtat efter att få träffa henne och det var roligt att äntligen få göra det. Vi ser nu fram emot den 1 december då hon kommer börja i klassen och vara här varje dag. Då får vi möjlighet att lära känna henne lite mer och hon oss också förstås.
Veckan sista dag avslutades med en hel del fika. Elever hade bakat och tagit med till alla i klassen, så vi har haft en riktigt mysig fredag. I historian idag så hann ena gruppen "Gnejs" påbörja sitt arbete med att bygga ett drakskepp från vikingatiden. Det är lite klurigt men det kommer bli fint till slut. Men jaaaa, vad säger man, ett bra avslut på en bra vecka.

Nästa vecka bjuder på något som jag vet att eleverna uppskattar. Det är nämligen studiedag på fredag den 28 november. I övrigt ser veckan ut som vanligt.

Läxor till vecka 48
Tisdag - engelska glosor
Torsdag - svenska
OBS!
Matteläxan som delades ut idag, fredag, ska lämnas in först på tisdag den 2/12 eftersom det är studiedag på fredag. Den innehåller därför 3 problemlösningar, av samma karaktär, istället för en.

Framåtblick
28/11 - Studiedag
1/12 - Linnea börjar
12/12 - Luciafirande
19/12 - Sista dagen före jullovet.


Inga kommentarer: