söndag 9 november 2014

Veckobrev v. 46

Hejsan svejsan!!!

Första veckan efter lovet är till ända och nästa vecka ser vi väldigt mycket fram emot.Vi ska ju nämligen åka upp till Experium och bada. :O)
Vecka 45 har varit bra. Vi har i klass 4 haft klassråd där eleverna fått diskutera olika frågor som togs upp och även vara med och fatta beslut i frågor som rör dem. Givande! Vi kommer bland annat, efter elevbeslut, att ha en låda i klassrummet där eleverna kan lägga i lappar om sådant de vill ska tas upp på nästkommande klassråd. Någon kanske inte vågar tycka till under rådet men kan göra det ändå anonymt på detta sätt.

Vecka 46 kommer bjuda på en baddag, på onsdagen, då vi åker till Experium tillsammans med klass 3 och 5. Vi börjar skoldagen samma tid som vanligt och åker med buss från skolan ca 09:40. Vi kommer tillbaka till skolan innan de ordinarie bussarna går på eftermiddagen. Vad som behövs under dagen är naturligtvis badkläder och gärna något extra att ta på sig, så det inte blir så vått och kallt då vi går till personalmatsalen och äter vår egna medhavda matsäck.
Eleverna kommer att, inom olika grupper, få simträning under dagen men även få tillfälle till fritt bad tillsammans med sina kompisar.
I övrigt ser veckan, i skrivande stund, ut att bli som vanligt enligt schema.

Läxor v. 46
Tisdag - Engelska
Torsdag - Svenska
Fredag - Matematik

Framåtblick
12/11 - Bad på Experium
20/11 - Ny elev kommer på besök. Hon heter Linnea Svedberg och kommer börja i klassen från den 1 december. Hon har också en bror som kommer börja i klass 5.
28/11 - STUDIEDAG!
1/12 - Ny elev börjar.








Inga kommentarer: