lördag 9 maj 2015

Veckobrev v. 20

Hej!

Det har äntligen varit en hel vecka med mycket skolarbete och roliga diskussioner.
Under veckan som gått har vi avverkat ett skolråd där det kom fram intressanta åsikter om hur vi kan få det bättre på skolan och vad man själv kan/måste tänka på för att det ska bli så bra som möjligt för alla. Bl a har vi pratat om vad som behövs göras för att det ska kunna vara arbetsro i klassrummet. Vad kan jag göra/tänka på? Vad vill jag att läraren ska/kan hjälpa till med? osv.
Under diskussionens gång så kom det bl a fram åsikter rörande idrottslektionen och idrottspromenaden och rektor bestämde att vi på måndag ska samla alla i klassen på skolan och diskutera detta så att det blir en bättring.

Inför vecka 20 så har vi då alltså ingen idrott på måndagen så inga idrottskläder behövs tas med.
Sedan så vill Marit (till bildlektionen) påminna om att ta med ett eget recept. Annars har hon ett recept du kan använda.
I övrigt så består vecka 20 endast av 3 skoldagar vilka efterföljs av en lång ledighet; to-fre(v.20) ledigt och må-ti(v.21) är studiedagar.

Läxor till v. 20
Tisdag - engelska
Onsdag - svenska
Läxa i SO kommer läggas ut under måndagen då andra gruppen rest i Sverige. Den läxan är till fredagen i v. 21. Landskapen i Götaland och Norrland.

Framåtblick
v. 20 - utvecklingssamtalen pågår
15/5 - Lovdag
18+19/5 - Studiedag
3/6 - Aktivitetsdag ute. Vid dåligt väder ev. inställt.
12/6 - Skolavslutning

Inga kommentarer: